Hjälp med ritningar

SKA NI BYGGA?

Går ni i tankarna att bygga om eller bygga nytt? Behöver ni hjälp med att ta fram ritningar till projektet? Steget från tanke till verklighet behöver inte bli långt med rätt hjälp.

Vi hjälper er att ta fram professionella bygglovsritningar. Tillsammans med er kommer vi ta fram estetiskt och ekonomiskt tilltalande byggnader. 

Se ditt hus i 3D

Vi ritar alla projekt i Autodesk Revit som är ett 3D baserat ritprogram. Det är inte lätt för en lekman att titta på byggritningar och genom dem förstå hur huset eller tillbyggnaden faktiskt kommer att bli. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig delaktiga och förstår processen. Genom 3D funktionen kan vi när ritningen är påbörjad visa projektet i 3D vilket gör det lättare att se hur slutprodukten kommer att se ut. Vi finns med dig hela vägen från ritningsstart till färdig byggnad om du så vill. 

Se ditt hus i 3D

Vi ritar alla projekt i Autodesk Revit som är ett 3D baserat ritprogram. Det är inte lätt för en lekman att tittta på byggritningar och genom dem förstå hur huset eller tillbyggnaden faktiskt komemr att bli. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig delaktiga och förstår processen. Genom 3D funktionen kan vi när ritningen är påbörjad visa projektet i 3D vilket gör det lättare att se hur slutprodukten kommer att se ut.